Reporter.ee: Põlvamaal pühkis ootamatu libedus veoauto teelt

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval kell 16.30 teelt välja sõitnud veoauto takistas liiklust ka veel pimeduse saabudes.
Neljapäeval kell 16.30 teelt välja sõitnud veoauto takistas liiklust ka veel pimeduse saabudes. Foto: Imre Termonen/Nädalaleht

Täna Lõuna-Eestis alanud lume- ja jäitesadu muutis maanteed ülilibedaks ning põhjustas avariisid. Üks selline juhtus Põlvamaal Ahja aleviku piiril, kus Suur Mercedese veoauto ei püsinud teel ja libises hoolimata väikesest kiirusest kraavi.


Veoauto juht Marko kinnitas Reporter.ee võttegrupile, et suuremat viga ta õnnetuse tagajärjel ei saanud. Vaid muhk olevat pea tagumises osas ning see on valus.

Teistele sama maanteel liiklejaile tekitas poolenisti kraavis olevast veokist möödumine omajagu peavalu. Suuremad sõidukid pidid kasutama Ahja aleviku kitsaid tänavaid, et takistuses mööduda.

Lõuna prefektuuri teatel kaotas veok juhi valesti valitud sõidukiiruse tõttu lumelopasel teel lauges paremkurvis juhitavuse. Kraavi kaldunud sõiduki järelhaagis jäi risti sõiduteele, sulgedes liikluse kuni kella 23-ni eile õhtul.

Auto vedava silla vasakpoolsel välimisel rehvil puudus turvisemuster, ülejäänud rehvid vastasid nõuetele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles