Tudengimuusikali filmijad kutsuvad Tartu massistseenidesse tantsima

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telk püstitatakse kolmapäeval Tartu Raekoja platsile.
Telk püstitatakse kolmapäeval Tartu Raekoja platsile. Foto: Sille Annuk / Postimees

Pühapäeva keskpäeval filmivad muusikalifilmi PIFF tootjad Tartu Raekoja platsil massistseene ning kutsuvad kõiki huvilisi üles filmivõtetes osalema. Ühine tants linna esindusväljakul peaks olema ka üks filmi kulminatsioonidest.


Korraldajate teatel on osalema oodatud nii tudengid, kui kõik need, kes hingelt tudengid. Tegemist on filmi viimase stseeniga, kus rahvas läheb otse pidulikult korporatsiooni-peolt massina Raekoja platsile ja hakkab seal üheskoos tantsima ja laulma.



Stseenis osalejatelt ootavad korraldajad lihtsamate tantsuliigutuste tegemist, mida saab harjutada päev varem Sõbra majas. Tantsuproovid leiavad Kalevi 24 majas aset laupäeval kell 14, 15 ja 16.



Võttepäevaks tuleks selga panna tume mantel (mitte jope!) ja selle alla naisterahvastel seelik või kleit (mitte püksid), meestel mustad püksid.



«Võta sõbrad kaasa ja tule kohale, sest millal varem oled sa osalenud muusikali-filmis? Ja millal sul see võimalus järgmine kord tuleb?» julgustas Eve Tisler, kes on üks massistseeni korraldajatest.



Muusikalifilm tööpealkirjaga PIFF iseloomustab Tartut kui ülikoolilinna ja näitab siinset tudengite elu väbi kerge huumoriprisma. Ettevõtmise käigus valmib noorte poolt ja noortele esimene ja ainulaadne eesti muusikalifilm.



Filmi saamislooga saab lähemalt tutvuda linateose veebilehel

http://kinoonud.pri.ee/muusikal

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles