Palju pikki pilte

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühele pikale fotole on Malev Toom mahutanud tsisternidest koosneva rongi.
Ühele pikale fotole on Malev Toom mahutanud tsisternidest koosneva rongi. Foto: Sille Annuk

Ühele pikale fotole on Malev Toom mahutanud tsisternidest koosneva rongi, sealsamas kõrval on ta samuti enam kui kaks meetrit pikale fotole jäädvustanud järveäärset kiviklibu ja elusamatki loodust.

Lea Malin näitab horisontaalselt laiaulatuslikul fotopinnal vana maja remontimisel avanenud seina. Vett ja maju on panoraamselt kujutanud oma piltidel Aapo Ilves ja
Michael Walsh – esimene on vaadanud läbi objektiivi Võõpsut ja teine Supilinna Emajõe ääres.

Kaja Tamm on maalinud laia vaate Tartu südalinnale umbes samast kohast Jakobi mäel, kus see maal on nüüd vaatamiseks välja pandud – Tartu lastekunstikooli galeriis akende vahel.

Enn Tegova kureeritud väljapanekul «Panoraam» on sõbralikult üksteise kõrval nii päevapiltnike kui ka maalijate, nii tuntud tegijate kui ka näitusekülastajatele sama hästi kui tundmatute fotograafide loomingut. «Vaateks kogu väli, piiriks silm. Vastamisi raske inimkäsi ja kerge metall. Objektideks kauge Maa ja lähedane Kosmos,» märgib galerist Margus Kiis.
Näitust «Panoraam» saab vaadata lastekunstikooli galeriis (Jakobi 52) 27. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles