Muutub liin 34 ja piletisüsteem

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senise vedaja AS GoBus pakkumine ei olnud seekord parim.
Senise vedaja AS GoBus pakkumine ei olnud seekord parim. Foto: Oliver Matkur.

Automen teeb 2. veebruarist muudatuse liini 34 marsruudis ja sõiduplaanis. Buss ei sõida enam Lõunakeskusesse, vaid alustab ringe Raadi suunas Hansakeskuse eest.




Vahi tänava asemel sõidab buss Kruusamäe tänavast, läbides peatusi Raadi, Kruusamäe, Muru ja seejärel suundudes Kummeli tänava kaudu Vahi ja Nurme tänava ristmikule uue Maxima kaupluse juurde, kuhu tulevad ka bussipeatused. Siis jätkub liin juba tavapärasel marsruudil kuni Kõrvekülani. Mõnel ringil läbitakse tööstusparki.

Tagasi linna tuleb buss hommikupoolikul mööda Narva maanteed, läbides ka Mõisavärava ja Mõisapargi peatust nagu seni. Õhtupoolikul toimib liin vastupidiselt, buss läheb Kõrvekülla mööda Narva maanteed, läbides ka Mõisavärava peatust. Tagasi Kõrvekülast tuleb buss juba läbi Vahi tööstuspargi.

Küsimusele, kuidas saab nüüd edasi Lõunakeskusesse, vastas Automeni juhataja Mati Paju, et võimalus on kaubamaja juures ümber istuda mõnda teise liinibussi.

Liinil 37 on bussi väljumisi sätitud nii, et hommikuti jõuaks 34. liini bussilt sellele ümber istuda ja jätkata sõitu Lõunakeskusesse.

Veebruarist uuendab Au-tomen piletisüsteemi. Tekib võimalus osta ka tunnipilet, mis maksab 20 krooni. Tavapileti hind jääb endiseks. Lisaks kehtestab firma õppureile 10-kroonise sooduspileti.

Liini 34 peatused
2. veebruarist
Hommikul, 3 sõitu
• Hansakeskus – Kivi – Vene – Peetri kirik – Jänese – Raadi – Kruusamäe – Muru – Maxima – Vahi Tööstuspark* – Vahi – Musta tee – Sopaku –Kõrveküla – Mõisapargi – Kummeli – Muru – Kruusamäe- Raadi – Orava –Vene – Atlantis – Turu.
Õhtul, 5 sõitu
• Hansakeskus –...– Muru – Mõisavärava – Kõrveküla – Vahi tööstuspark* – Maxima – Kummeli –...  – Turu
* Vahi tööstusparki ei  läbi kõik ringid
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles