Genialistide klubi naabrid kaebasid linna kohtusse

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis hakkas Genialistide Klubi uues majas (Magasini 5) remonti tegema. Pildil vasakult Allan Aint, Maarja Mänd ja Ivari Põllu.
Juulis hakkas Genialistide Klubi uues majas (Magasini 5) remonti tegema. Pildil vasakult Allan Aint, Maarja Mänd ja Ivari Põllu. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees
Genialistide klubi naabriteks olevad korteriühistud esitasid Tartu Halduskohtule kaebuse Tartu linna vastu, kuna neil on pretensioone linnale kuuluvates ruumides tegutseva Genklubi tegevuse suhtes.

Genialistide klubi juhatuse liikme Ivar Põllu sõnul jääb ära homme toimuma pidanud üritus Innovatsioon. Üheks põhjuseks on Lõuna-Eesti Päästekeskuse ettekirjutus, mille kohaselt ei tohiks maja teise korruse saalis viibida rohkem kui 10 inimest. Ettekirjutuse paikapidavust tuleb päästeamet üle kontrollima alles järgmisel nädalal.

Teine põhjus, miks üritused ära jäävad, on Põllu sõnul Magasini tänaval elava Risto Teinoneni ja Laia tänava korteriühistute algatatud kohtuasi Tartu linna vastu, kus ühe põhjusena on välja toodud ka eelmainitud ettekirjutus.

Põllu sõnul on Teinonen kaebuses linnale kirjutanud, et sunnib piirkonna korteriühistuid Genialistide klubi tegevusele vastu hakkama.

Põllu sõnul püütakse kavandatud üritusi korraldada teistes paikades. «Üritused toimuvad, aga kas kuskil mujal või mingil muul ajal kuskil teises kohas,» ütles Põllu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles