Kolmas advendipühapäev toob tartlastele küünlasära ja muusikat

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advendiaeg.
Advendiaeg. Foto: SCANPIX

Kolmandal advendipühapäeval süütavad kell 16 raeplatsil advendiküünla Tartu abilinnapea Jüri Sasi ja  EELK Tartu Maarja koguduse õpetaja Peeter Paenurm ning esinevad Tartu tuntud koorid.


Jõulumuusikat esitavad laulukoor Tarbatu, jazzkoor HaleBopp Singers, Tartu rahvaülikooli segakoor  ja puhkpilliorkester Tartu. Laululahingust tuntuks saanud HaleBopp Singers esitab ka telesaates kõlanud laule, märgib Tartu linnavalitsus Postimehele saadetud teates.



Jõululinn Tartu advendipühapäev jätkub kontsertiga kell 16.30 Raekoja saalis, kus esineb Laulustuudio Fa-diees. Kell 17 annavad Jaani kirikus kontserdi muusika- ja teatriakadeemia löökpilliõpilased ja kell 20 astuvad kontserdil «Jõuluingel» üles Hanna-Liina Võsa, Olav Ehala ja Lembit Saarsalu.



Taas tuuakse raekojaplatsi aedikusse lambad ning saab teha lõbusõitu hobuvankril.



Päkapikuorkester viib lapsed sel pühapäeval mänguasjamuuseumisse, postimuuseumisse, loodusmajja (Kompanii tänaval) ja Linnakodaniku muuseumisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles