Ahhaa meelitab jõululõhnadega raekotta

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Piparkoogid on valmis, tulge aga, kutsus Kodukotuse liige Eve Kreutzberg eile kõiki lahkelt raekotta.


Piparkoogid olid väga head ja mis kõige parem – neid saab krõbistada ka täna, homme ja nii edasi kuni 22. detsembrini välja raekoja vasakule küljele jäävas infopunktis. Ja vähe sellest: teaduskeskus Ahhaa on seal üles seadnud oma eksponaadid, millest ühega võib avardada silmaringi Rudolf Punanina või päkapikkude kohta. Teisega saab päkapiku nähtamatuks teha, kolmandaga jõulutaati paljundada, neljandaga… Minge uurige ise!



Jõululõhnu võib raekoja infopunktis ninna tõmmata esmaspäeval kell 9–18, teisipäevast reedeni kell 9–17 ja laupäeval kell 9–15. Kodukotuse kõvad perenaised küpsetavad seal piparkooke ning pakuvad käpikuid ja pitsilisi villaseid sokke argipäeviti kell 12–17 ja laupäeviti kell 12–15.



Lisaks saavad nii väiksed kui suured 9., 10., 16. ja 17. detsembril kell 17–19 Raekoja platsil Ahhaa töötubades teha jõulueelseid toimetusi. Miks mitte meisterdada seal kallile inimesele kingiks näiteks mehhaniseeritud linnumaja. Jõululaupäeval kell 11.15–12 pakub Ahhaa Raekoja platsil kõigile uhhaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles