Tartu politsei otsib avariide tunnistajaid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiautod.
Politseiautod. Foto: Postimees.ee

Tartu politsei otsib tunnistajaid neljale juhtunud avariile.

4. juunil kella 11.50 paiku teatati, et Tartus Vabaduse puiesteel on otsa sõidetud seal parkinud halli värvi Audi A4 Avanti stangele ja süüdlane on sündmuskohalt lahkunud.

Samal päeval kella 15.20 ajal teatati, et Kalda tee kaubanduskeskuse parklas on mõlgitud musta värvi Honda CR-V ja mõlkijat sündmuskohal enam ei ole.

Järgmisel päeval, 5. juunil kella 12.15 ajal sõideti Tartus Soola tänaval bussijaama vahetus läheduses asuvas parklas otsa seal parkinud Toyota Aurisele.

Esmaspäeval, 6. juunil kella 14 paiku teatati politseile, et Tartus Anne ringil on mitmetele liiklusmärkidele otsa sõidetud.

Esmaspäeval, 6, juunil kella 17.10 paiku teatati, et Ravila tänaval sõideti sealse kaupluse juures otsa punast värvi sõidukile Volkswagen Passat Variant. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kel on infot kirjeldatud avariide kohta, palutakse ühendust võtta politsei telefoninumbril 730 8814 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles