Päevitajate vahel sõitnud rollerijuht lõi turvamehele hambad säärde

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne kanal.
Anne kanal. Foto: .

Pühapäeval pidas politsei Tartus Anne kanali ääres kinni joobes rollerijuhi, kes häiris rannalisi ning ründas teda korrale kutsuma läinud turvamehi. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse.


Lõuna prefektuuri teatel pidas politsei Anne kanali ääres päevitajate vahel sõitnud rollerijuhi kinni 5. juuni pärastlõunal. Kuna sõidukijuht hakkas vastu teda korrale kutsuma tulnud G4S patrullile, alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku § 274 tunnustel, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes.

Lõuna ringkonnaprokuratuur lisas, et korrarikkujaks osutus 22-aastane mees.

G4S Lõuna piirkonna rannavalvejuhi Teet Lille kinnitusel märkasid rannavalvurid ebakindla sõidustiiliga rollerijuhti ning teavitasid sellest politseid ning kutsusid appi G4S patrullekipaaži. Üks kohal olnud rannalistest aitas rolleri süütelukust võtmed välja võtta, et takistada rollerijuhti.

Kinnipidamisel muutus rollerijuht agressiivseks ning hammustas teda korrale kutsunud turvatöötajat reide ja kätte. Korrarikkuja anti üle politseile.                                 

Lill lisas, et Anne kanali ääres on napsiste suvitajatega varemgi probleeme esinenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles