Tartu maadlejad võitsid 16 medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matil Kristjan Toots ja Kristjan Arold.
Matil Kristjan Toots ja Kristjan Arold. Foto: Maria Kilk

Laupäeval, 4.juunil peeti Eesti Maaülikooli Spordihoones 42. Georg Hackenschmidti mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses.

Tartlased jätsid koju 16 medalit millest kolm kuldset ja kuus hõbedast. Osalema oli tulnud 89 sportlast Eestist, Lätist ja Leedust. Võistlustele andis sära naistemaadlus, kus finaalkohtumises seljatas Kaisa Muutra (EMÜ SK) tänavuse Eesti meistri Anastassia Krasnova (Kaitsejõudude SK).

Samas jättis esikoha koju ka Gerlin Järvela (EMÜ SK), teise koha saavutas Anette Traks (TÜ ASK) ning kolmandateks maadlesid end Maria Kilk, Helen Jakoby ja Margit Korotkova EMÜ spordiklubist.

Kadettide vanuseklassis saavutas esikoha Kristjan Toots (EMÜ SK), võites finaalmatšis Liepaja maadlejat Aivis Vangovskist. Hõbemedalile maadlesin end Rainer Grosberg (TÜ ASK) ja Siim Vigel (Tartu K Englas) ning kolmanda koha saavutas Ats Mitt (EMÜ SK).

Täiskasvanute vanuseklassis jäi kuld küll tulemata, kuid hõbedale tuldi kolmes kaalus. -60kg Elshan Mammadov ja -84kg Vahur Steinberg (TÜ ASK) ning -120kg Kaarel Maaten (EMÜ SK). Leimar Pärtmaa, Hardo Toots ja Joosep Vähi (Tartu K Englas) pidid leppima kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles