Rongi eest läbi lipsanud poisid pääsesid napilt suurest õnnetusest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva raudteejaam.
Jõgeva raudteejaam. Foto: Toomas Huik

Täna päeval kihutasid Jõgeval raudtee äärde päästeameti autod ja kiirabi. Algselt päris hirmsana paistnud õnnetus osutus siiski kergemaks vahejuhtumiks.


Lõuna-Eesti päästekeskusele saabus väljakutse raudteeavarii kohta Jõgeval kell 13.11. Esialgse teate kohaselt jäid kaks last rongi alla.

Päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik märkis, et õnnetusel ei olnud siiski traagilisi tagajärgi. Kaks poissi, kes sõitsid ühel jalgrattal, ületasid raudteed ja lipsasid vaid paari meetri kauguselt läbi liikuva rongi eest. Rongist saadi küll mööda, kuid poisid kukkusid rattaga pikali ning üks neist vajas ka arstiabi.

Kiik lisas, et äärepealt oleks võinud lastega juhtuda traagiliste tagajärgedega õnnetus. Raudteed ületades ei tohiks seda kunagi teha jalgrattaga.

Jõgeva haigla peaarst Peep Põdder kinnitas, et üks poistest jooksis kohe koju. Teine oli väänanud jalga ning ta vaadati vastuvõtus üle, kuid koju lubati temagi.

Esialgne info kahe lapse rongi alla jäämisest ehmatas päris ära, ütles Põdder. Linna mõlemad kiirabibrigaadid sõitsid väja. Kohapeal selgus õnneks, et olukord pole kaugeltki nii hull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles