Linnavalitsus elustab Supilinnas soikunud tee-ehituse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aasta suvel sai tolmuvaba katte Oa tänav.
2009. aasta suvel sai tolmuvaba katte Oa tänav. Foto: Kristjan Teedema

Kaks aastat tagasi pärast säästuasfaldi laotamist Oa ja Kartuli tänavale kuulutas linnavalitsus, et tolmuvabaks saavad Supilinnas ka Marja, Meloni ja Piiri tänav. Toona jäid tööd venima, nüüd loodab linn ehituse lõpuks teoks teha.


Tartu linnavalitsus otsustas tänasel istungil katta Supilinnas asuvad Marja, Meloni ja Piiri kruusatänavad tolmuvaba kattega, tunnistades edukaks Elva Kommunaal Grupp OÜ pakkumuse maksumusega  25 615 eurot. 2009. aasta sügisel võitis konkursi sama firma, soovides siis tööde eest saada 321 522 krooni ehk 20 549 eurot.

Tartu linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Andres Pool märkis, et riigihanke võitja selgus toona alles septembri lõpus ning kuna sügisvihmad tulid peale, ei saanudki 2009. aastal töödega alustada.

Mullu elas linnavalitsus aga säästurežiimil ning kuna raha ei jätkunud, otsustati Supilinna tänavate remont lükata tänavusse aastasse.

Nüüd on rahaline kate taas olemas ning töödega võib alustada, lisas Pool. Töödest on kavas tänavakatte ehitus, kruntidele purustatud kruusast sissesõiduteede ehitamine, teepeenarde ehitus, kaevuluukide tõstmine tänavakatte tasapinda ja kahekordse pindamise tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles