Vabaühendused korraldavad messi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 13. aprillil kell 12 – 18 leiab esmakordselt Eestis aset vabaühenduste mess, mille eesmärgiks on näidata, et igal kodanikul on võimalus olla aktiivne ühiskonnaliige. Mess on üks kodanikuühiskonna nädala üritustest.


Mess rullub lahti Tartu Kaubamaja kahel korrusel, märkis ürituse üks korraldajatest Teele Tamme. Esimesel korrusel asub lava, kus külalistega suhtleb ürituse päevajuht Mikk Aru ning kus organisatsioonid saavad end korraga suuremale rahvahulgale tutvustada. Teisel korrusel on võimalik individuaalselt tutvuda erinevate vabaühendustega.

Teisel korrusel asub veel lisaks messiboksidele ka koolituste ala, kus toimuvad erinevad  interaktiivsed koolitused ja simulatsioonid. Näiteks viib JCI läbi koolituse teemal «Rohkem raha. Kust ja kuidas?» ning MTÜ Serve The City koolitab inimesi vabatahtliku töö valdkonnas. Koolitusi ning esinejaid on teisigi.

Messi kohta leiab lisainformatsiooni Eesti Kodanikuühiskonna nädala veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles