Heade värvide kampaanias osales vaid kümme maja

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikraavi 20
Vallikraavi 20 Foto: SCANPIX

Kunagine menukas konkurss «Heade värvide linn» on kokku kuivanud ja vaatamata pikendatud tähtajale registreerus 11 osalejat, kellest üks diskvalifitseeriti, sest hoone oli õuepoolsest küljest lõpetamata.


Kümnele konkursil osalenud hoonele jagati hindeid kolmes alagrupis. Suurte kortermajade kategoorias, kortermajade kategoorias ja eramute kategoorias. Võitjateks kuulutati vastavalt Alasi 33, Roosi 30b ja Vallikraavi 20.

Abilinnapea Raimond Tamm ei nõustunud, et konkurss on maha käinud.

«Küsimus on majanduslikus olukorras,» ütles Tamm. «Siis, kui värvipasse väljastati, olid ajad head ja koduomanikud vaatasid teise pilguga kui mullu. Kindlasti ei saa öelda, et kampaania oleks luhta läinud.»

Tamm lisas, et mullu oli kandideerijaid küll vähe, ent veel tuhatkonnale hoonele on väljastatud värvipassid, aga nende järgi ei ole midagi tehtud.

«Konkurss võib hakata lähiaastatel tuure koguma,» ütles Tamm.

«Heade värvide linn Tartu 2011» konkursi võitjaid premeeritakse tunnustusplaadiga hoone seinal ning ehituspoe kinkekaardiga 130 euro väärtuses. Auhindamisüritus on veebruari lõpus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles