«Kellawärgi» turul saab kinke nii osta kui valmistada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loomemajanduskeskus kutsub huvilisi laupäeval, 11. detsembril disainiturule «Kellawärk», kus saab majas tegutsevatelt ettevõtetelt ja külalisdisaineritelt soetada erilisi jõulukinke ning kohapeal neid ka ise valmistada.


Müügis on erinevates tehnikates ehted, keraamika, tekstiilitooted, sepised, mänguasjad, käsitööna valminud kehahooldustooted, maalid, valgustid ja palju muud kaupa noortelt disaineritelt. Lisaks saab oma loomingulisuse proovile panna mitmetes töötubades, teatas loomemajanduskeskus.

«Kellawärgi» projektijuhi, Loov galerii galeristi Helen Puistaja sõnul on disainiturule oodatud nii need, kes otsivad jõuludeks erilisi kingitusi kui ka need, kes tahavad selle hoopis ise valmistada.

«Meie töötubades saab  näiteks teha eriilmelise seinakella, talgikivist ehte, pitsattrükiga kaunistatud loodussõbraliku koti, jõulukaardi,» loetles Puistaja.

Lisaks pitsattrüki, seinakellade ja talgikivi töötubadele saab oma teadmisi proovile panna Lõuna-Eesti arvamismängus ning poseerida stuudiofoto tegemiseks loomemajanduskeskuse fotostuudiotes.

Ülemaja muusikat teevad Ma`irie, Hel Hanoi, Zen Phish, Ilmselgelt ja Udutuuker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles