Tartumaal hukkus veokiga kokku põrganud auto juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikuses avariis hukkus keskealine mees.
Hommikuses avariis hukkus keskealine mees. Foto: Risto Mets

Tartumaal Vara külas juhtus täna hommikul kella 7:45 paiku ränk liiklusõnnetus, kus veoauto ja väikse kaubiku kokkupõrkes hukkus viimase juht.


Õnnetus juhtus Kallaste maanteel umbes 15 kilomeetri kaugusel Tartu linnast. Škoda kaubikut juhtinud umbes 30-40aastane mees tegi Kivi puhkemaja juures tagasipööret Kallaste poole. Sellega sõitis ta ette Kallaste poolt Tartu suunas sõitnud AS Giga täislastis Volvo veoautole.

Veoauto juhi, 55-aastase Aare, kinnitusel alustas kaubik pööret vahetult enne autode kohakuti jõudmist ning ta ei jõudnud enam midagi teha. Kuna maantee oli vihmast märg, pidurdas veokijuht oma sõidukit aegamööda ning lohistas kaubikut sõiduki ees kokkupõrkekohast umbes paarsada meetrit Tartu poole. Alles siis jäid sõidukid pidama.

Škoda kaubikust jäid järgi vaid rusud. Auto juhipoolne külg oli sõna otseses mõttes litsutud vastu käigukangi. Veoki esiosa sai õnnetuses mõlgitud. Radiaatorist voolas välja jahutusvedelik. Veokijuht vigastada ei saanud.

Kaubikut juhtinud 34-aastane Sergei hukkus tõenäoliselt juba kokkupõrkes. Avariiohver oli autosse nii kõvasti kinni kiilunud, et päästjad ei suutnud mehe surnukeha kohapeal Škoda rusudest kätte saada. Auto tõsteti koos hukkunud juhiga puksiirile ning veeti minema.

Lõuna prefektuuri kinnitusel oli veokijuht kaine. Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles