Näitus mahub vaid ühele postamendile

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kunstimaja fuajees on maalikunstnike rühmitis Duul avanud Indrek Grigori kureeritud isevärki näituse. Mõelda vaid – ühtekokku 18 maali, joonistust ja muus tehnikas tööd mahub kõigest ühele tavalisele postamendile!


Sellel postamendil on justkui valgeks värvitud seintega nukumaja, milles tegutseb galerii Loop. Seesuguses tillukeses kunsti väljapaneku kohas näitavad oma loomingut Rauno Thomas Moss, Peeter Kros­mann, Nadežda Tšer­no­bai ja Mihkel Ilus.

Pildid on säherdustes mõõtmetes nagu näiteks 25 x 20 millimeetrit (Krossmanni «Autoportree: 1986», tušš, paber, kartong) ja 21,5 x 19 millimeetrit (Mossi «Hitler», õli, lõuend, kartong). Sestap on otstarbekas galeriis Loop avatud väljapanekule läheneda luubiga.

Duule näitust saab kunstimajas (Vanemuise 26) vaadata 1. novembrini iga päev kell 12–18. Kuraatori andmeil läheb väljapanek varsti Prantsusmaale ja põikab läbi ka Poolast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles