Koera varastanud mees sai kodus naise käest nahutada

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musta värvi labrador. Foto ei ole uudisega seotud.
Musta värvi labrador. Foto ei ole uudisega seotud. Foto: Sille Annuk

Juhul, kui naine oleks talle kingituseks toodud koera üle rõõmu tundnud, poleks looma õige omanik oma musta värvi labradori ehk enam näinudki. Aga ei, naine tõstis häält ning peretüli lahendama läinud politseipatrull leidis üles ka kadunuks kuulutatud koera.


Esmaspäeva õhtul teatas murelik kodanik politseisse, et poeskäigu ajal varastati Tartus ühe kaupluse esisest koerte hoidmise kohast tema musta värvi labrador. Lähedal seisnud tunnistaja olevat näinud üht turskemat purjus meest kirjeldatud koeraga kaupluse juurest lahkumas, kuid patrullil ei õnnestunud enam meest ega koera leida, vahendas Lõuna prefektuur.

Asjaolud selginesid tund aega hiljem. Siis sai politseipatrull väljakutse minna lahendama peretüli. Sündmuspaigal ilmnes, et tüli tekkis mustakarvalise koera tõttu, kelle oli purjus pereisa kodustele rõõmu valmistamiseks kaupluse juurest kaasa võtnud.

Politseinikud selgitasid välja, et tegu oli sama koeraga, kelle vargusest eelnevalt teatati ning tagastasid lemmiklooma tema õigele omanikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles