Ka Go Bus vaidlustas Sebe võidu

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaa Liinide buss.
Harjumaa Liinide buss. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lisaks Harjumaa Liinidele üritab Sebe võitu Tartu bussihankel väärata ka Go Bus, kes väidab, et Sebel oli juulis tekkinud maksuvõlg.




Vaide ajendas Sebel maksudeklaratsiooni parandamise tõttu 21. juulil tekkinud intressivõlg umbes 4000 krooni, kommenteeris Tartu linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak. Vaie on Haagi sõnul koostatud mahukas, 7-8 leheküljel.


Tartu linnavalitsus on juba küsinud tekkinud olukorrale hinnangut rahandusministeeriumist ning saanud pikas kirjas vastuseks, et see ei takista kuidagi Sebega lepingu allkirjastamist.


Leping oli plaanis allkirjastada sellel reedel kell kümme. Tartu poolt oleks allkirjastaja Haak.


Bussihanke vaidlustamise tõttu on Tartu linnavõimud üle elanud juba ühe ehmatuse, kui kõige kallima pakkumise teinud Harjumaa Liinid  hanke tulemuse vaidlustas ja asja arutamise kohtusse viis.


Eile saatis Harjumaa Liinide esindaja vandeadvokaat Terje Eipre toimetusele selgituse, kus vaidlustamise põhjuseks on toodud asjaolu, et Go Busi ja Sebe pakkumised on põhjendamatult madalad. Näiteks oli Sebe käibemaksuta pakkumine umbes kümme miljonit krooni odavam kui hanke eeldatav maksumus, kirjutas Eipre. Ka Eipre viitas Sebel juulis tekkinud maksuvõlale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles