Tartu päästjad võitlesid õli ja gaasiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gaasiballoon.
Gaasiballoon. Foto: Reporter.ee

27. juulil kella 11.30 ajal teatati õlireostusest Ülenurme vallas Soinaste külas Tallinn-Tartu-Luhamaa mnt-l. Päästjad katsid õli absorbendi ja saepuruga ning puhastasid tee.


27. juuli õhtupoolikul teatati, et Kambja vallas Kambja külas asuvas kütusetanklas lekib gaasiballoon. Päästjad lasid ohtliku gaasiballooni põllu peal tühjaks.


27. juulil kella 21.11 ajal käisid päästjad Tartu vallas Lähte külas Narva mnt-l kahe sõidukiga juhtunud liiklusavariil. Päästjad katsid avarii tõttu teele valgunud õli absorbendiga ja puhastasid maantee prahist.


27. juuli keskpäeval teatati, et Elva linnas Verevi järve ääres on nähtud rästikut. Päästjate saabudes oli rästikut enam ei olnud, ohutuse huvides kontrolliti ümbruskond üle.


27. juulil kella 16.50 ajal käisid päästjad Tartus Vahi tn kahe autoga liiklusõnnetusel. Päästjad eemaldasid süttimisohu ärahoidmiseks autodelt akujuhtmed ja puhastasid tee autoosadest.

28. juuli öösel põlesid prügikonteinerid Tartu linnas Jaama tn maja 74 juures ning Kaunase pst-l majade 20 ja 31 juures. Päästjad kustutasid põlevad prügikastid.
28. juulil kella 01.07 ajal põles Tartu linnas Anne tn väike lõke, mille päästjad kustutasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles