Politsei: sissemurdmised käivad lühikeste lainetena

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas tegutseb. Pilt on illustratiivne.
Varas tegutseb. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik.

Vargad murdsid nädalalõpul Tartust ja Ülenurmel sisse kokku viite korterisse, kust viidi minema sularahast meeste kingadeni. Politsei kinnitusel on tõenäoline, et tegemist on taas külalisvarastega.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall märkis, et sissemurdmised korteritesse ja korterivarguste arv on viimasel ajal näidanud langustendentsi. Aeg-ajalt tuleb aga ette lühiajalisi perioode, kui varguste arv kasvab järsult.

«Kogemused näitavad, et sageli on selliste juhtumite puhul tegu kaugemalt tulnud tegelastega, kes teevad kiiresti oma «töö»  ja kaovad silmapiirilt. Seetõttu on selliste kuritegude avastamine töömahukas ja aeganõudev,» rääkis Lall.

Pressiesindaja lisas, et politsei on käinud sündmuskohtadel jälgi otsimas ning praegu tegeletakse tuvastatud jälgede analüüsimisega.


Viimaste päevade vargused Tartus ja Ülenurmel:

23. mail teatati, et nädala jooksul on Ülenurmes Kaasiku tänaval murtud sisse korterisse, kust varastati hõbedast esemeid ja münte. Kahju 1500 krooni.

Ajavahemikus 21.-23. mai murti Tartus Uuel tänaval sisse korterisse ning varastati televiisor LG. Kahju 5000 krooni.

23. mail saabus teade sissemurdmisest korterisse Tartus Ranna teel. Varastati meeste kingad, sülearvuti IBM, alkoholi ning kullast kõrvarõngad. Kahju 4000 krooni.

Ajavahemikus 19.-23. mai on Ülenurme alevikus Kaasiku tänaval murtud sisse korterisse. Varastati kuldehteid.

23. mail teatati sissemurdmisest korterisse Tartus Anne tänaval. Varastati 25 000 krooni sularaha, navigatsiooniseade Tom Tom, kaks käekella, mootorratturi
sõiduvarustus, rulluisud, fotoaparaat, lauanõude komplekt. Kahju 80 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles