Lastekaitsepäeval avatakse Lõuna-Eesti suurim mängumaa Vudila

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vudila mängumaa. Pildil Vudila mängumaa üks omanikke Kajar Lember
Vudila mängumaa. Pildil Vudila mängumaa üks omanikke Kajar Lember Foto: Margus Ansu

Lastekaitsepäeval, 1. juunil avatakse Jõgevamaal Tabivere vallas Lõuna-Eesti suurima kogu perele meelelahutust pakkuva mängumaa Vudila esimene etapp.

Endise Kaiavere vutifarmi territooriumil paikneva Vudila atraktsioonideks on muu hulgas batuudid, ronimistorn, lastebasseinid ja sky jump. Lisaks on võimalus kasutada neljal erineval rajal ATV-sid, avatud on vesijalgrataste ja paadilaenutus ning mängida saab paintballi.

«Meil on hea meel avada kogu pere mängumaa Lõuna-Eestis, kus seni puudus suur terviklik kompleks perede vaba aja veetmiseks. Vahetus läheduses asuva Elistvere loomapargiga suudame pakkuda peredele tegevust terveks päevaks. Vudila on mõeldud kõigile, kuid eeskätt on atraktsioonid suunatud siiski lastele,» ütles OÜ Vudila tegevjuht Kajar Lember.

Külastajatale pakutakse võimalust einestada Vuti restoranis ja püüda kala forellitiigist. Samuti on olemas kohad pikniku pidamiseks.

Vudila mängumaa teine etapp peaks valmima 2011. aastal. Teise etapi osana valmivad ujumisbassein koos liumäega, loodusrada ja palju muud huvitavat.

Vudila mängumaa on avatud teisipäevast pühapäevani kl 10.00-20.00. Täiskasvanu päevapilet Vudilas maksab 100, lapse oma 150 krooni.

Kogu pere mängumaa Vudila valmimist on toetanud Jõgevamaa Koostöökoda läbi Leader programmi ning tuge on saadud ka PRIA maamajanduse mitmekesistamise meetmest.

Vudila mängumaa asub Jõgevamaal Tabivere vallas Kaiavere järve ääres.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles