Leiti Jaak Lõivukese surnukeha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Lõivukest otsiv plakat Kastani tänaval.
Jaak Lõivukest otsiv plakat Kastani tänaval. Foto: Risto Mets

Eile tõmbasid päästjad Emajõest välja lagunenud surnukeha, kes osutus prokuratuuri kinnitusel mullu kadunud Jaak Lõivukeseks.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Marko Uibo kinnitas Postimees.ee'le, et eile leitud surnukeha on tuvastatud ning see oli mullu septembris kadunud Jaak Lõivukene.

Surnukeha on saadetud ekspertiisi, et selgitada välja surma põhjus.

Noormeest nähti viimati 26. septembri varahommikul kella nelja paiku Tartus Narva maanteel asuva söögikoha YamYam juures. Sealt asus Lõivukene üksi koduteele, mis pidi viima ta Kastani ja Võru tänava nurgale, kuid koju ta ei jõudnud ning rohkem ei ole teda nähtud. Politsei kuulutas Lõivukese tagaotsitavaks 29. septembril.

Korrakaitsjad ja päästjad otsisid teda Emajõelt kümnete kilomeetrite ulatuses, sest ühe uurimisversiooni kohaselt sattus noormees koduteel Emajõkke. Uurijatel oli ka tunnistaja, kes väitis, et nägi appi hüüdvat meesterahvast jões Võidu silla lähedal.

Copy
Tagasi üles