Haarangut korraldanud politsei leidis eest inimtühja ööklubi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud ööl tegi Valga politsei alkoholijoobes alaealiste ning uimastitarvitajate tabamiseks reidi kohalikesse klubidesse ning ühel juhul leidis eest tühjad ruumid.

«Väljas peaks olema kusagil 15 politseiametnikku, kellega koos on ka maksu- ja tolliamet, narkokoerad ja politseiametnikud Läti vabariigi Valka politseist,» ütles Valga politseijaoskonna juht Tõnu Kürsa, vahendas Reporter.ee.

Esimeseks kohaks, kuhu suunduti, oli ööklubi «Yes», mis reklaamib end kui Lõuna-Eesti suurim peopaik. Operatsioonist osavõtnute armee sisenes klubisse kella poole ühe ajal. Kõigile üllatuseks ei olnud selles suurklubis mitte ühtegi klienti.

Nõutult ringi liikunud politsei- ja tollitöötajad said teada, et majas esinema pidanud ansambel jäi tulemata ning see info oli piisav, et hoopis sooja kevadööd kusagil looduses nautida.

Edasi liiguti pisut teistsugust teistsugust muusikat austavate inimeste kooskäimiskohta Valga rockiklubisse. Pisut enne kella ühte oli aga ka seal juba uks kinni. Sellest majast leiti siiski ka üks alaealine, kes enda sõnul mõned lonksud õlut oli endale lubanud. Ka tekitas paar inimest narkokoertes pisut elevust ning need kodanikud toimetati Valga haiglasse pissiproovi tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles