Tartumaal kutsub mehi liikuma ettevõtja Tiit Veeber

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu maavalitsus ja Tartumaa spordiliit korraldavad 26. mail Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses meestele suunatud tervisefoorumi «Mehed liikuma 2010», mille patroon on Tiit Veeber.


Veeberi sõnul on äärmiselt oluline panustada oma tervisesse regulaarselt. «Olen iga päev füüsiliselt aktiivne, käies hommikuti koertega pikal jalutuskäigul või veetes tunde ujulas,» selgitas Veeber lähemalt oma tervislikku päevakava.

«Mehed liikuma» foorumi eesmärgiks on parandada Tartumaa meeste liikumis- ja terviseteadlikkust, muuta tervisega seotud hoiakuid ning tõsta kaugemas perspektiivis meie kõigi tervelt elatud aastate arvu, teatas liikumise projektijuht meestearst Kristo Ausmees.

Lisaks Veeberile esinevad üritusel ka Ausmees ise, Vanemuise teatri näitleja Hannes Kaljujärv, dirigent Tarmo Leinatamm ja Tartumaa omavalitsuste liidu tegevdirektor ja endine regionaalminister Jaan Õunapuu.

Videosilla teel avaldavad oma mõtteid südamearst professor Margus Viigimaa ja riigikogu liige Sven Sester. Üritusele järgneb sportlik terviseliikumine Tartumaa tervisespordikeskuse spordiradadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles