President Ilves astus Supilinna seltsi liikmeks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves haaras Supilinna päevadel blanketi ning kirjutas avalduse enda vastuvõtmiseks Supilinna seltsi.
President Toomas Hendrik Ilves haaras Supilinna päevadel blanketi ning kirjutas avalduse enda vastuvõtmiseks Supilinna seltsi. Foto: Kristjan Teedema

Väikesed juhised ning sõit läks lahti. Teiste seas tõmbas viikingilaev Turmil aeru ka president Toomas Hendrik Ilves.


Sõit viis Supilinna päevadele, mille president avas. Samuti istutas ta Kroonuaia silla kõrvale noore vahtrapuu, ning astus Supilinna seltsi liikmkeks, vahendas Reporter.ee videolõik.



Ilvese sõnul treenib ta iga päev ergomeetril ning sõidab sellel 5000 meetrit, mistõttu polnud viikingilaeval sõudmine raske.



Linnaosa päevade avamisel peetud sõnavõtus kiitis president supilinlasi, öeldes, et Supilinna selts on hea näide sellest, kuidas peaks kodanikuühiskond toimima. «Oluline on, et me ei elaks anonüümselt, vaid tunneksime uhkust oma piirkonna, oma naabruskonna üle. Mida tugevamad need sidemed on, seda tugevam on meie riik.»



Festival kulmineerus laupäeval kümnete üritustega. Pühapäev on aga rahulikuks puhkamiseks. Vaid lodi Jõmmu viib soovijad Käreverest Alam-Pedja üleujutatud aladele linnuvaatlusretkele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles