Raad otsib supilinlastega lepitust

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastast 2006 järgi jäänud vahtrad Emajõe tänaval, mida linn kaalus vahepeal maha võtta.
Aastast 2006 järgi jäänud vahtrad Emajõe tänaval, mida linn kaalus vahepeal maha võtta. Foto: Sille Annuk

Tartu abilinnapea Raimond Tamme eestvõttel kohtusid linna esindajad raekojas Supilinna seltsi ja roheliste esindajatega. Kõne all oli Emajõe tänava uuendustööd ning lahenduste otsimine sealse puudeallee taastamiseks.


Ühise laua taga rekonstrueerimisprojekti arutades selgus, et erimeelsusi on võimalik lahendada, märkis Tamm. «Supilinlaste ja roheliste poolt soovitavat kaherealist puudealleed, mis olemasolevas projektis on planeeritud lahendada ühe puude riviga, saab ehk kavandada kui istutada teine rida puid haljasriba jõepoolsele küljele,» selgitas Tamm pressiesindaja vahendusel.



Lähemal ajal soovib linnavalitsus välja selgitada, kas sellisel juhul oleks võimalik ka kõnnitee tänava äärest allee keskele ümber paigutada. «Otsime parimat lahendust ning püüame häid nõuandeid küsida veel ka teistelt huvigruppidelt.»



Tehniliste lahenduste kaalumiseks saadeti koosolekul tehtud ettepanekud edasi tänava projekteerijale. Tulevaste lahendusvariantidega hoiab linn kursis kõiki asjasthuvitatud osapooli ning sobiva lahenduse leidmise nimel jätkatakse koostööd, kinnitas Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles