Messil saab toetada lastefondi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalalõpul Tartus aset leidval kakskikmessil «Suvi 2010» ja «Motoexotika» toovad ettevõtjad oksjonile oma tooteid, mille müügitulu läheb lastefondi toetuseks.


Tartu Näituste pressiesindaja Vambola Paavo sõnul algas näitustehalli ja Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi vaheline koostöö paar aastat tagasi, mil lastefondi vabatahtlikud pakkusid messikülastajatele lastehoidu.



Läheneval kaksikmessil lastefond taas Tartu Näituste rahvale abiks ning taas pakutakse väiksematele külastajatele hoiuteenust, kus lastenurgas korraldatakse erinevaid huvitegevusi.



Messil osalevad firmad on tulnud tänavu meelsasti kaasa korraldajate heategevusmõttega. Toimuvale oksjonile pannakse oma tootepakette ja esemeid. Tulu kantakse üle kõige väiksematele abivajajatele ning summa eest ostab lastefond uue kalli fiiberbronhoskoobi laste raviks.



Lastefond seab messihalli üles ka annetuskastid, kuhu saab teha vabatahtlikke annetusi.



Lisaks andis lastefond nõusoleku abistada lastehoiu teenusega ka järgmisel suuremal messil - aprillikuus toimuval Baltikumi tunnustatuimal Maamessil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles