Ametist vabastatud politseinikud käivitavad õigusalase raadiosaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: SCANPIX

Raadiojaamas Ring FM algab kolmapäevast uus saatesari «Õigus ringis», mille autoriteks on mullu kevadel koos prefekt Aivar Otsaltiga uurimise alla sattunud ning Lõuna prefektuurist lahkunud politseinikud.



Ring FM teatel käsitleb uus saatesari õigusalaseid teemasid, millega Eesti elanikud võivad igapäevaselt kokku puutuda. Saate autorid on pika politseitöö kogemusega Raivo Kiisk ja Marek Tiirats. Kolmapäeviti kell 10.10 eetrisse minevat saadet juhib endine Otsalti pressipealik Eduard Vismann.



«Soovime aidata ning kaasa rääkida ühiskonnas igapäevaselt üleskerkinud õiguslikest probleemidest, et inimesed mõistaksid politseitöö erisusi, teaksid oma kohustusi, tunneksid oma õigusi ning oskaksid seeläbi ennast paremini kaitsta,» sõnas saate üks autoritest Raivo Kiisk.



Saatesse saavad kuulajad ka küsimusi saata ning teemasid välja pakkuda.



Mullu juunis mõistis Tartu maakohus koos endise Lõuna- ning Ida politseiprefekti Aivar Otsaltiga süüdi ka Lõuna prefektuuri tipp-politseinikud, teiste seas kriminaalosakonna ülemkomissari Raivo Kiisa ning teenistusosakonna juhtivspetsialisti Eduard Vissmanni. Mõlemad vabastati ametist.



Endine liiklustalituse ülemkomissar Marek Tiirats lahkus politseist seoses kuriteokahtlusega veidi varem.



Varasemaltki ühiskondlikku aktiivsust üles näidanud mehed püüavad pöörata pärast politseikarjääri lõppu elus uut lehekülge. Mullu detsembris lõid nad õigusbüroo ning alustavad nüüd raadiosaatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles