Tartu maratoni rajale rohkem spordisõpru ei mahu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton. Pildil maratoni start.
Tartu Maraton. Pildil maratoni start. Foto: Postimees/Scanpix

Klubi Tartu Maraton teatas, et lõppes registreerimine 21. veebruaril sõidetavale 39. Tartu suusamaratonile, kuna kohad said lihtsalt täis.


«Täna kell 17 lõppes registreerimine, sest maksimaalne arv ehk 6500 stardikohta on välja antud. Ühtlasi on ilusas lumises talves sündinud ka viimase 20 aasta registreerimisrekord,» teatas Klubi Tartu Maratoni sekretariaadi juht Aet Nurk.



Viimased 500 kohta täitusid Nurga sõnul üllatava kiirusega. «Esmakordselt tuleb tõdeda, et kaheksa päeva enne suusamaratoni starti on kõik stardinumbrid endale omaniku leidnud.»



Algselt planeeritud 6000 suusataja piirarvu tõsteti seoses suusasõprade suure huviga 500 võrra. Praegune number jääb aga lõplikuks. Korraldajad ei pruugi sellest arvust edasi enam kõigile osalejatele head teenindust ja meeldivat elamust tagada.



Viimati näidati Tartu maratoni vastu nii suurt huvi üles 1987. aastal, mil finišijoone ületas ühes lastesõitudega kokku 14582 suusasõpra.



Neile, kes maratonirajale ei mahu, pakutakse võimalust tutvuda ja end proovile panna juba sellel pühapäeval toimuval avatud raja sõidul ja naistesõidul, kuhu registreerimine on veel avatud. Täpsemat infot leiab klubi veebilehelt.



Kõik, kes sel aastal osalemissooviga hiljaks jäid, saavad enda nime kirja panna 40. Tartu maratoniks ja seda internetis alates hetkest, mil on selgunud 39. Tartu maratoni võitja.



Tartu maratoni distantsid 63 km ja 31 km sõidetakse 21. veebruaril algusega Otepäält Tehvandi spordikeskuse staadionilt ja finišiga Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles