Suusaorienteerumise Eesti meistriks tuli Tarvo Klaasimäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada
Suusarada Foto: SCANPIX

Tartumaal, Vooremäe suusakeskuses, selgusid pühapäeval Eesti meistrid suusaorienteerumise tavarajal.

Öösel sadanud lume ja tuisu tõttu olid võistlustingimused eelmise päeva sprindiga võrreldes raskemad, kuid rajameistrid oli andnud endast parima ning suusaradade võrk olid igati nõuetekohaselt sisse sõidetud.


Meeste põhiklassis jäi medalikolmik samaks nagu laupäevases sprindis, kuid muutus nende omavaheline järjestus. Linnulennult 12,3 km pikkusel ja mägisel rajal oli teistest selgelt üle Tarvo Klaasimäe (OK Ilves) ajaga 1:00.35. Sprindis esikohta jaganud Margus Hallik (OK LUS) ja Even Toomas (Värska OK Peko) olid aegadega 1:04.41 ja 1:05.13 vastavalt teine ja kolmas.


Naiste põhiklassis oli taas pidurdamatus hoos Maret Vaher (OK Põlva Kobras), kes võttis 8,5 km rajal veenva esikoha ajaga 59.16. Hõbe ja pronksmedali teeninud Tuuli Mäeots (OK Võru) ja Heleri Kivil (LSF PT) said aegadeks vastavalt 1:07.03 ja 1.09.40.


Juunioride arvestuses olid kiireimad Sander Linnus (OK Peko) ja Triin Aedmäe
(OK Põlva Kobras).


OK Ilves korraldatud võistlusel startis üle 200 suusaorienteeruja, kes jäid väga rahule peakorraldaja Raivo Rõõmu tehtud tööga.
Tänavuse talve Eesti meistrivõistluste viimane ala, märketeatesuusatamine, toimub veebruari viimasel nädalavahetusel Põlvamaal Mammaste suusakeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles