Loomemajanduskeskuse loenguhooaja avab USA ettevõtlusnõustaja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika ettevõtlusnõustaja LeeAnne Haworth räägib Tartus Ameerika äristiilist ja koostöö võimalikkusest USA ettevõtetega. Loeng on huvilistele tasuta, kuid kohtade arv on piiratud.


Tartu loomemajanduskeskuse teatel tuleb esinema suure rahvusvahelise kogemusega ärinõustaja, kes suunab oma loengu väikeettevõtetele, kes otsivad võimalusi oma ideede müümiseks Ameerikasse ja soovivad leida koostööpartnereid.



Tartlaste palvel tutvustab Haworth oma loengus ameerika äristiili ja ärikultuuri, annab ülevaate Ameerika Ühendriikide turu eripäradest ja võimalustest sealsete ettevõtetega koostööd teha. Ta rikastab oma loengut näidetega juba toimivatest projektidest ja esimestest edulugudest, mis eesti ja ameerika ettevõtete koostöös on sündinud.



Lee Anne Haworth, kes praegu elab ja töötab Tallinnas, on aastaid töötanud rahvusvahelise ärinõustajana. Ta on peamiselt keskendunud väikeettevõtluse


toetamisele, aidates ettevõtetel arendada eksporti, leida koostööpartnereid ja läbi viia kogemuste vahetuse programme erinevate riikide ettevõtjatega.



Haworth on töötanud Ameerika Ühendriikide Valitsusorganisatsioonides rahvusvaheliste suhete eksperdina ning juhtinud muuhulgas ka koostööprojekte Ameerika ja Aasia riikide ettevõtete vahel.



Tema toetusel on mitmed väikese ja keskmise suurusega ettevõtted nii USAs kui ka Eestis leidnud koostööpartnereid teistes riikides ja hakanud arendama eksporti kvalitatiivselt uuel tasemel.



Loengu peab Haworth 22. jaanuaril kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles