Spordiklubi otsis võimalust teha head

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Külliki Saar ning spordiklubi Fittest Tartu juhataja Elvis Lillevälja leidsid väetimate aitamiseks koostöövõimaluse.
Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Külliki Saar ning spordiklubi Fittest Tartu juhataja Elvis Lillevälja leidsid väetimate aitamiseks koostöövõimaluse. Foto: Kristjan-Johannes Konsap

Tartus tegutsev Fittesti spordiklubi ning kliinikumi lastefond sõlmisid hiljuti omalaadse koostööleppe, millega sportijad saavad toetada lastekliinikule jälgimismonitori ostu.


Aasta eest Eedeni keskuses uksed avanud spordiklubi Fittest Tartu juht Elvis Lillevälja tõdes, et ehkki uue sportimispaiga käivitamine oli majanduslikult raskel ajal üsna riskantne ettevõtmine, on praeguseks kõige raskem aeg üle elatud ning tekkinud võimalus teha midagi ka ühiskonna heaks.

Nii lepitigi kokku, et iga joogi pealt, mille klient spordiklubist ostab, annetab klubi ühe krooni Tartu Ülikooli lastekliinikule jälgimismonitori ostuks. Joogi hind sellest aga kundele kallimaks ei lähe.

«Kuna meie äri eesmärk on pakkuda inimestele tervist, positiivsust ja stressivaba elu, siis mis sobiks paremini kui toetada neid, kes mõistavad ehk läbi haiguste kõige paremini, mis tähendab tervis ja kuidas selle eest hoolt kanda,» sõnas Lillevälja.

Ainulaadne pöördumine

Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Külliki Saar märkis, et fondile tuli spordiklubi ettepanek positiivse üllatusena.

«Kui seni on firmad ja eraisikud teinud annetusi pangakontole, annetuskasti või helistanud annetusnumbrile, siis sarnast konkreetset lepingut ei ole me veel kellegagi sõlminud.»

Nii kirjutaski fondi juhataja Fittesti pakutud lepingule rõõmuga alla.

Saare sõnul sõelub lastehaigla ise välja kõige vajalikumad aparaadid või tooted, mille soetamiseks kliinikumi eelarves raha napib. Tublid toetajad tulevad appi ning siis vaatab fond, mille jaoks täpselt raha jagub.

«Fittest leidis seniste müügitulemuste põhjal, et võiks aastas 10 000 - 15 000 krooni kokku koguda. See on meile suureks abiks.»

Tantsuklubi kolib välja

Aastase tegutsemisajaga on klubi saanud jalad alla ning täitnud võetud eesmärgi. «Tahtsime saada tuhande liikme klubiks ning oleme selle saavutanud.»

Kuigi omaaegsest Avanciast Tartus Tiigi tänaval koliti kaks korda suurematesse ruumidesse Eedeni teisel korrusel, jäid needki ruumid kitsaks. Seetõttu lähevad Fittesti klubi ja DanceAct tantsustuudio lahku.

Nii jätkavad partnerid alates 1. veebruarist kahes erinevas treeningpaigas: Fittest ikka Eedenis, DanceAct Tähtvere tantsu- ja vabaajakeskuses Laulupeo puiesteel. Nii saavad mõlemad pakkuda treenijatele avaramaid tingimusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles