Loomemajanduskeskus ootab konkursile äriideid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loomemajanduskeskus avati 4. septembril 2009. Vasakult loomemajanduskeskuse juhatuse liige Raul Oreškin, Tartu linnapea Urmas Kruuse ja kultuuriminister Laine Jänes.
Tartu loomemajanduskeskus avati 4. septembril 2009. Vasakult loomemajanduskeskuse juhatuse liige Raul Oreškin, Tartu linnapea Urmas Kruuse ja kultuuriminister Laine Jänes. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu loomemajanduskeskus avas tänasest inkubatsiooniteenuse konkursi, kuhu oodatakse kandideerima loomemajanduse valdkonnas tegevust alustavad ettevõtjad, kellel on äriidee ja kes vajavad ettevõtte käivitamiseks soodsat keskkonda ja professionaalseid tugiteenuseid.


Loomeinkubaatorisse võib kandideerida ka siis, kui on olemas esialgne idee ja tahe ettevõtlusega alustada. Sellisel juhul pakutakse eelinkubatsiooniperioodil abi äriplaani koostamisel ning äriühingu asutamisel, teatas keskuse projektijuht Külli Hansen.



Eelinkubatsiooniteenuse konkursi läbinutele on võimalik osaleda kahekuulisel koolitusel, mille käigus valmib äriplaan, mis omakorda annab võimaluse edasiseks inkubatsiooniks.



Inkubatsiooniteenuse konkursi edukalt läbinutega sõlmitakse leping, mis annab vähemalt kaheks aastaks võimaluse oma ettevõtte arendamiseks loomeinkubaatoris.



Konkursil osalemiseks tuleb täita taotlus loomemajanduskeskuse

veebilehel

. Konkursi tähtaeg on 15. veebruar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles