DO judokad tõid Lätist kaks medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judo
Judo Foto: Lauri Kulpsoo

Rahvusvaheliselt judoturniirilt nädalavahetusel Lätis Aluksnes tõid Tartusse medalid DO klubi esindajad Ants-Indrek Tiido ja Andre Seppa.


Üheksandat korda peetud judoturniiril osalesid seitsme riigi judokad. Lisaks Baltikumi võistlejaile oli esindatud palju klubisid Venemaalt ning tulnud ka kaugelt külalisi Kasahstanist ja Usbekist.


Tartu DO klubi võistlejaist edukaim oli Eesti parimaks noorjudokaks nimetatud Ants-Indrek Tiido, kes sai esikoha kadettide (U-17) -60 kg kaalus. Alistatute hulgas oli üks Venemaa esindaja ja kaks lätlast. Kahjuks jäi vastase trauma tõttu ära oodatud kohtumine noorte MMi 5. koha omaniku, leeduka Kestutis Vitkauskasega. Tiido ise on omavanuste seas sel aastal Euroopa viies mees.


Hõbemedali tõi Tartusse Andre Seppa, kes on käesoleval aastal pärjatud kadettide EMi 7. kohaga. Eelringid edukalt läbinud Seppal tekkis tõrge finaalkohtumises Leedu koondislase Martynas Lukoseviciusega. Võitluslikus võrdsete võimalustega kohtumises piisas meie mehel ühest eksimusest ja vastane sai edu, mida vaatamata püüdlustele tagasi teha ei õnnestunud.


Päev varem Tartus toimunud laste judoturniiril olid DOst võidukad Siim Kalmus, Lauri Kurvits, Pärt Laas ja Ander Peiponen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles