Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses üks ning sai vigastada kuus inimest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses noormees.
Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses noormees. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Tartumaal Tähtvere vallas hukkus liiklusõnnetuses 26-aastane noormees.


Täna kell 6.06 juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 172,6. kilomeetril, kus toimus kokkupõrge sõidukite Mazda 6, mida juhtis 1987. aastal sündinud noormees, ja Volkswagen Passati vahel.

Pärast kokkupõrget süttis Volkswagen Passat põlema. Avariikohale jõudis veoauto juht, kes püüdis süttinud Volkswagenit kustutada ning paigutas viga saanud inimesed kuni kiirabi tulekuni oma veokisse sooja. Politsei tänab abivalmis veokijuhti, kes õnnetust nähes kiiresti reageeris.

Mõlemate sõidukite juhid olid kokkupõrke tulemusena oma sõidukitesse kinni kiilunud ning VW Passatit juhtinud 1983-aastal sündinud noormees hukkus sündmuskohal.

Vigastustega toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi Volkswagenis istunud 1988-aastal sündinud noormees ning Mazda juht, Mazdas sõitnud kaks 1993-aastal sündinud neiut ning kaks noormeest. Neist kolm lubati peale arstiabi andmist kodusele ravile, kolm jäeti haiglasse.

Avarii täpsed asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles