Ettevõtluskonverents paneb mõtted plahvatama

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meremiini õhkimine. Foto on illustreeriv.
Meremiini õhkimine. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Tahad kasutada võimalust, et lasta end inspireerida ettevõtluse teemadel? Ja seda natuke loovamas õhkkonnas kui loengusaal või seminariruum? Tule kuula, vaata ning lase mõttel plahvatada!


Nii kutsub Tartu loomemajanduskeskus huvilisi täna õhtul kell 18 Genialistide klubis Loov Eesti eestvedamisel toimuvale ettevõtluskonverentsile «Plahvatus».



Neli kartmatut loometudengit stardivad oma ettevõtte loomisega. Nad on algajad aga hakkamist täis. Kolme tunni jooksul jõuab vaatajateni loominguline sümbioos ettevõtluse ABCst, Aivar Pohlaku nõuanded suurelt ja globaalselt mõtlemisest, Valdo Randpere nipid müügist ja turundusest ning loovuskoolitaja Harald Lepisk räägib eduka ettevõtja seitsmest printsiibist.



Kuna heade mõtete teoks saamisel on tihtilugu vaja ka raha, siis on kohal konsultandid BDA`st ja Invent Balitics'ist sellegi mure lahendamiseks. Lisaks kohtutakse päris ehtsa eeskujuga loomemajandusest režissöör Artur Talvikuga.



Konverentsi lõpus annab Tartu loomemajanduskeskuse juhatuse liige Raul Oreškin ülevaate keskuse tegevustest ning loomeinkubaatorisse sisenemise tingimustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles