Video: pressikonverentsil prokuratuuris räägiti uurimise käigust

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei ei olnud kella viieks õhtul veel tabanud isikut, kes ähvardas täna korraldada Tartu Kommertsgümnaasiumis veresauna. Küll aga kinnitas Lõuna prefektuuri kriminaalosakonna juhataja Vallo Koppel, et homme koolipäev toimub ning õpilastele on see ohutu.


«Tundub, et pommiähvardustelt läheme nüüd üle koolitulistamisega ähvardamisele,» tõdes Lõuna ringkonnaprokurör Marge Püss täna pressikonverentsil, kus prokuratuur ja politsei andsid ülevaate Tartu Kommertsgümnaasiumiga seotud kriminaalasjast.

Ehkki uurimise huvides ei vastanud Püss ja Koppel paljudele ajakirjanike esitatud küsimustele, andsid nad mõista, et uurimine on esimesi tulemusi andnud.

Koppel lisas, et praegustele uurimisandmetele tuginedes võib väita, et ähvardus tehti Eesti Vabariigi territooriumilt.

Pressikonverentsil tuli jutuks ka kaks täna tehtud pommiähvardust Tartu Kunstigümnaasiumile ning Forseliuse gümnaasiumile. Koppel sõnas, et politsei on kunstigümnaasiumile pommiähvarduse teinud isiku kindlaks teinud. Selleks osutus vanem meesterahvas, kes ei ole kooliga seotud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles