Sõbrad suundusid selgeltnägija vihje peale Jaaku otsima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Lõivukese sõbrad on kleepinud Tartu linna täis teda otsivaid kuulutusi, lootes nii jõuda ka nende võimalike teadjateni, kes ajalehte ei loe või televiisorit ei vaata.
Jaak Lõivukese sõbrad on kleepinud Tartu linna täis teda otsivaid kuulutusi, lootes nii jõuda ka nende võimalike teadjateni, kes ajalehte ei loe või televiisorit ei vaata. Foto: Pm

Kella kahe paiku kogunesid Tartus ööklubi Tallinn juures 50-60 inimest. Tegemist oli kahe nädala eest Tartu kesklinnas kadunud Jaak Lõivukese sõprade organiseeritud kokkusaamisega. Üheskoos suunduti vihje peale Raadile, kust loodetakse kadunud noormees üles leida.


Otsijatele andis vihje telesaates «Selgeltnägijate tuleproov» kuulsust kogunud noor maag Sergei, kelle hinnangul asub Jaak kusagil Raadi endise sõjaväelennuvälja alal.

Kuna lennuvälja ala on väga suur, jaguneti rühmadeks ning asuti piirkonda läbi kammima.

Kella poole viie paiku oli suurem osa lennuvälja territooriumist üle vaadatud, kuid ühtegi märki otsitavast ei ole leitud. Otsimist on kavas jätkata kuni pimeda saabumiseni.

Lennuvälja ümbruses on ka palju võsastunud alasid ning hulgaliselt sinna ümberlaadimiseks viidud prügi, mis muudab kokkuvõttes otsinguid raskemaks.

Jaak Lõivukese parimaid sõpru Alari Kasvand kinnitas neljapäeva õhtul kella poole kaheksa paiku ETV telesaatele «Ringvaade», et otsingud kestsid kuni pimeduse saabumiseni. Jaaku paraku leida ei õnnestunud.

Politseiameti kriminaalosakonna juht Krista Aas märkis telesaates, et Eestis kuulub praegu tagaotsitavate nimistusse kokku 333 inimest. Neist paljud on teadmata kadunud juba pikemat aega ja mõned juba mitmeid aastaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles