Perekond, sõbrad ja politsei otsivad Tartus kadunud noormeest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Lõivukest nähti viimati ööl vastu reedet Tartus YamYam kiirsöögikoha juures.
Jaak Lõivukest nähti viimati ööl vastu reedet Tartus YamYam kiirsöögikoha juures. Foto: Erakogu

Politsei kuulutas tagaotsitavaks 21-aastase Jaak Lõivukese (pildil), kes asus viimastel andmetel ööl vastu reedet koduteele, kuid koju ei ole ta praeguseni jõudnud.


Lõivukene läks sõprade teatel möödunud neljapäeval Tartus oma endisesse kooli, Hugo Treffneri gümnaasiumisse rebaste peole. Jaaku nähti viimati ööl vastu 25. septembrit pubis Krooks ja pärast seda Club Tallinnas ning viimati kella 4 paiku varahommikul söögikoha YamYam juures.

Pärast pidutsemist asus Jaak YamYami juurest üksi koduteele, mis pidi viima ta Kastani ja Võru tänava nurgale. Koju ta aga ei jõudnud ning rohkem ei ole teda nähtud. Tartu kriminaalpolitsei kuulutas Jaak Lõivukese tagaotsitavaks.

Samal varahommikul kella 5 paiku sai päästeamet väljakutse Emajõe äärde, sest keegi oli kuulnud jõe poolt inimese häält. Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiige sõnul kammisid päästjad läbi Võidu silla ja Sõpruse silla vahelise ala, kuid kedagi ei leitud.

Kiik rõhutas, et neid kahte juhtumit ei saa esialgu omavahel seostada. Küll aga lähevad päästjad kolmapäeval uuesti jõele ning alustavad otsinguid.

Jaagul on ka konto suhtlusportaalis Orkut, kus saab vaadata rohkem pilte tema kohta.

Inimestel, kellel on Jaagu kohta informatsiooni, palutakse teatada politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles