Nädalalõpuga läks Tartust kaduma üheksa jalgratast

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Sille Annuk.

Tundub, et varsti ei olegi enam kohta, kus oma kaherattalist sõpra turvaliselt hoida saaks. Vargad viisid möödunud nädalalõpul jalgrattaid nii lukustatud keldritest kui kõrvalhoonetest, rattaparklatest rääkimata.


13. septembril kella 16-18.30 vahel varastati Tartus Küüni tänaval asuvast jalgrattahoiukohast lukustatud meestejalgratas Mongose maksumusega 3000 krooni.



Ööl vastu 12. septembrit on Tartus Ropka tänaval asuvast keldriboksist varastatud jalgratas Optima maksumusega ligikaudu 3000 krooni.



Samal ööl kella 2.30 ajal teatas mees, et Tartus raekoja platsilt purskkaevu kõrvalt varastati lukustamata meestejalgratas Scott maksumusega 5000-6000 krooni.



12. septembri hommikul avastati, et Tartus Ropka tänaval asuva maja keldriboksi on sisse murtud ning sealt varastatud jalgrattad Nishiki ja Scott.



Laupäeval kella 17 ajal teatati, et Tartus kaubamaja juurest on varastatud lukustatud jalgratas Scott.



Ööl vastu 11. septembrit varastati Tartus Pepleri tänaval asuva ühiselamu jalgrattaparklast lukustatud meestejalgratas Scott maksumusega 6200 krooni.



Reedel, 11. septembril kella 10.30 ajal teatati, et Tartus Kooli tänaval asuva elamise kõrvalhoonesse on sisse murtud ning sealt varastatud noortejalgratas Scott


maksumusega 5000 krooni.



Samal päeval läks Tartus Tähe tänaval asuva õppehoone juurest rattahoidlast kaduma trosslukuga lukustatud maastikuratas Trek 4300 maksumusega 4000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles