Alari Kivisaare fotonäitus jõudis Tartusse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar on tuntud ka kui saate «Võta või jäta» juht.
Alari Kivisaar on tuntud ka kui saate «Võta või jäta» juht. Foto: TV3

Tartust pärit raadiodiskorist hobipiltnik Alati Kivisaar nõustus, et «Ilusad pildid» ei ole just kõige originaalsem nimi ühele näitusele. Samas ka mitte halb, sest mingit kindlat teemat väljapanekul ei ole. «Lihtsalt valik ilusaid looduspilte.»


Koos fotodega, mis on prinditud 100-aastase tuhmumiskindlusega lõuendile, ääristatud paspartuuga ning raamitud täispuidust raamiga, saatis Kivisaar fotodega kaasa ka kirja, kus selgitas näituse saamislugu.

«Alguse sai kõik sellest, et üks kunstigalerii tellis mult kolm pilti. Mõtlesin, et teen need vähe eksklusiivsema viimistlusega. Kui pildid valmis said, hakkasid nad mulle nii hirmsasti meeldima, et ei saanud enam lahti mõttest teha samasuguses formaadis ja sama viimistlusega fotodest terve näitus. Nüüd on see  tehtud ja süda rahul.»

Teine põhjus on Kivisaare sõnul aga väga praktiline. «Kõik müügiks!» Et lisada fotodele veelgi väärtust, nummerdas autor fotod ning igat pilti valmistab ta ainult 20 eksemplari.

«Kui mõni pilt eriliselt meeldima hakkab, võib selle näituselt kohe kaasa osta,» ei varjanudki Kivisaar oma ärieesmärke. «Ennekõike aga loodan, et saate meeldiva näituseelamuse.»

Suuremat valikut Kivisaare loomingust näeb tema veebilehelt.

Väljapanek on Eesti Maaülikooli raamatukogus (Kreutzwaldi 1A, Tartu) avatud kuni 6. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles