Jõgevamaa bussid saavad turvakaamerad ja piletimüügiaparaadid

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevamaa sisest liini teenindav autobuss, mis varsti saaab turvakaamerad ja piletimüügiapraadi.
Jõgevamaa sisest liini teenindav autobuss, mis varsti saaab turvakaamerad ja piletimüügiapraadi. Foto: Johannes Haav

Jõgeva maavalitsus ja MTÜ Jõgevamaa Ühistranspordikeskus sõlmitud kokkuleppe alusel paigaldatakse maakonnaliinide bussidele turvakaamerad ja piletimüügiaparaadid .


Kokkuleppe sõlmimise ajal Jõgeva maavanema ametis olnud Aivar Kokk märkis, et turvakaamerad võimaldavad bussijuhtidel jälgida reisijate sisenemist ja väljumist , samuti nende käitumist bussis, mis mõnikord jätab soovida just noortel.


«Piletimüügiapraadist pileti ostmisel peaks saama maksta ka pangakaardiga. Omavalitsused saavad pileti hankimiseks teha ka sooduskaarte,» ütles ta.


«Turvakaamerate ja piletimüügiaparaatide paigaldamine on esimene samm Jõgevamaa busside elektroonilisel uuendamisel. Kindlasti on plaanis ka järgmised projektid busside kaasajastamisel,» lausus MTÜ Jõgevamaa Ühistranspordikeskuse juhatuse liige Heldur Lääne.


Jõgevamaa busside varustamiseks turvakaamerata ja piletimüügiaparaatidega korraldatakse riigihange.
Jõgeva maavalitsuse ja MTÜ Jõgevamaa Ühistranspordikeskus ühisteks projektideks oli ka bussiinfotabloode paigaldamine Mustvee ja Põltsamaa bussiootesaali. Samuti saab tabloo peagi Jõgeval valmiv bussijaam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles