JCI Tartu noored liidrid tähistavad juubelit

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junior Cambers International liikmed.
Junior Cambers International liikmed. Foto: JCI

Homsest 19. juulini tähistab noori juhtimisest huvitatud aktiivseid noori koondav organisatsioon JCI Tartu koda oma 20. tegevusaastat kutsudes kokku oma praegusi ja endisi liikmeid.



JCI (Junior Cambers International) asutati 1989. aastal ning 20 aasta jooksul on kojast sirgunud mitmeid juhte nagu trükikoja Greif omanik Kalle Ranne, Tarmeko omanik Jaak Nigul, Frens cateringi Tartu tegevjuht Ene Seidla, Eesti Krediidipanga Lõunaregiooni juht Jan Lätt jt.

JCI Tartu presidendi Taavi Lukase sõnul oodatakse 20. aastapäeva üritustest osa võtma kõiki praegusi ja endisi JCI liikmeid. «Selleks, et traditsioone ja mälu värskendada, oleks väga hea, kui aastapäeva tähistama tuleks võimalikult palju endisi liikmeid.»

Kokkutulekut alustatakse soojenduspeoga reedel kl 20 Püssirohukeldris. Laupäeva hommikul alustatakse päeva Pirogovi platsil, millele kl 14 järgneb konverents «Kuidas käivitada oma loovus» Tartu laululaval. Samal ajal, kl 14.30 saab Hansapäevade raames näha JCI kõnekoosolekut Raekoja platsil, kus Hyde Park-i sarnasel vabalaval on kõigil võimalik avaldada oma arvamust talle olulisel teemal. Laupäeva õhtul kell 19 toimub aastapäevapidu Antoniuse õue tribüünil.


Mis on Junior Cambers International?

Organisatsiooni eesmärgiks on ühelt poolt pakkuda noortele võimalusi arendada juhimisoskusi organisatsioonis. Teisalt aga püütakse panustada ühiskonda erinevate ürituste korraldamise läbi. JCI tuntuim ettevõtmine on iga-aastane kontorirottide võidujooks RatRace, kus muidu büroodes töötavad valgekraed peavad oma kontorivarustuses asuma võidujooksurajale.

Tartu JCI koda on koostöös Lõuna politseiprefektuuriga korraldanud projekti Rollufriik, mis oli suunatud noortele rollerijuhtidele. Samuti on Tartu ettevõtlusnädalal läbi viidud juhtimiskoolitusi ning korraldatud heategevuslik ratastooliralli.

Täpsemat infot JCI Tartu aastapeäva kohta leiab http://jci.ee/index.php?id=11846.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles