Rahvusvaheline iluuisutamislaager Tartus tipneb galaetendusega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuses treenis ka maailma üks kuulsamaid iluuisutajaid Jevgeni Pljuštšenko. Nagu fotolt näha, mees trenni ajal pildistamisest suurt lugu ei pidanud.
Lõunakeskuses treenis ka maailma üks kuulsamaid iluuisutajaid Jevgeni Pljuštšenko. Nagu fotolt näha, mees trenni ajal pildistamisest suurt lugu ei pidanud. Foto: Sille Annuk / Postimees

Alates 15. juunist Tartus Lõunakeskuses treeninud rahvusvaheline iluuisutajate seltskond annab täna õhtul kõrgetasemelise galaetenduse.


Laagrist Mishin Mission, mis vältab Tartus 15.-27. juunini, võtavad osa 14 riigi sportlased. Kogu laager lõpeb kõrgetasemelise galaetendusega 26. juunil kell 20.



Teiste hulgas võttis laagrist osa ka Vancouveri talimängudeks valmistuv Venemaa suur olümpialootus ja Torino olümpiavõitja Jevgeni Pljuštšenko. Õhtul teda aga Lõunakeskuse jääl näha ei saa, sest mees lahkus Tartust enne laagri lõppu.



Laagri peatreener on olümpiavõitjaid treeninud Aleksei Mišin. Uisumaailma absoluutne tipp Mišin on töötanud laagrites üle maailma. Ise ammune paarissõidu MM-hõbe, on ta kasvatanud olümpiavõitjaks ka Aleksei Urmanovi (1994) ja Aleksei Jagudini (2002).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles