Operaatorivahetus Atlantise randumissilla kasutamist tasuliseks ei muuda

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev paadisild asub Atlantise ees.
Pildil olev paadisild asub Atlantise ees. Foto: Margus Ansu / Postimees

Linnavalitsuse otsusega hakkab Atlantise randumissilda haldama SA Sisevete Laevaliinid. Sihtasutus saab sildu kasutada kuni 1. maini 2014. aastani, kui ta jätab kõik randumissilla paadikohad avalikku tasuta kasutusse.


Abilinnapea Margus Hanson avaldas heameelt paadisilla haldaja leidmise üle. «Nüüd võib juba reaalselt loota, et Atlantise paadisild saab uue hingamise ning muudab Emajõe kesklinna piirkonnas veelgi elavamaks,» märkis abimeer linna pressitalituse vahendusel.



Emanpakkumise tingimutes oli, et haldaja kohuseks on randumissilla hooldamine ja korrashoiu tagamine, ühe tasuta koha tagamine suurele jõelaevale ja vähemalt kolme tasuta kohta väikepaatidele. Samuti on haldaja kohuseks paadisilla demontaaž, hoiustamine ja montaaž ning paatide valve tagamine.



Enampakkumise tingimuste alusel tunnistati võitjaks pakkuja, kes pakkus enam avalikult tasuta kohti ja kes rakendab paadikohtadele väiksemat ööpäevast renditasu.



Sihtasutus Sisevete Laevaliinid pakkus välja, et kõik kohad randumissillal on tasuta ja ei kehtestata ka renditasu. Sihtasutus planeerib tekkida võivad kulud kanda toetustest, turismiteenuse osutamisest jm allikatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles