Maaülikool korraldas pardiperele rongkäigu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardipojad juhatati õppehoones mööda pikki koridore õue.
Pardipojad juhatati õppehoones mööda pikki koridore õue. Foto: Sirje Pärismaa

Juba viiendat kevadet on üks pardimamma valinud poegade väljahaudumise paigaks turvalise ja looduslikest vaenlastest ohustamata paiga – maaülikooli Metsamaja siseõue. 20. mail koorus munadest tosin poega ning täna oli aeg perekond loodusesse juhatada.


Täna hommikul suunas Metsamaja rahvas pardipere neile sobivamasse elupaika – dendropargi tiigile, edastas ülikooli avalikkussuhete peaspetsialist Sirje Pärismaa. Läbi õppehoone kulgenud «paraadi» olid põnevusega jälgimas nii tudengid kui õppejõud.



Päris viperusteta seekordne rongkäik ei kulgenud. Pardimamma sattus inimesi nähes korraks segadusse, tõusis lendu ja hakkas siseõue kohal tiirutama. Paaripäevased pardititad läbisid pika teekonna õppehoone koridorides ilma temata.



Pealtvaatajate innustusel jõudsid nad peagi õue ja ilmutasid tiigis kohe suurepärast ujumisoskust. Peagi lendas tiigi juurde ka nende ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles