Tartu noorteansambli kitarrist on parim pillimees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu noorteansambel Sireli.
Tartu noorteansambel Sireli. Foto: Mari Siirmets

Reedel toimus Viljandi Pärimusmuusikakeskuse poolt korraldatud noorte pillimeeste võistumängimine, kust võttis osa ka Tartu noorteansambli Sireli kitarrist Paul Neitsov.

Kokku osales 38 noort mängijat. Žürii (Celia Roose, Veljo Tormis, Meelis Punder, Jalmar Vabarna, Jaanus Põlder ja Christina Frohm) tunnistas Pauli vaba klassi vanema rühma kategoorias parimaks pillimeheks.

Viljandi Pärimusmuusikakeskus andis omalt poolt eripreemia neljale mängijale sh ka Paulile ning auhinnaks on 20 minutit soolokava Viljandi Pärimusmuusikafestivalil! Paul Neitsovit juhendasid õpetaja Ott Kaasik (Tartu Rahvamuusikakool) ja Mart Margus (Tartu I Lastemuusikakool).


Kuigi Paul esindas seekord Sirelit üksinda, on ka kogu ülejäänud ansambel olnud tubli: aprilli alguses toodi koju parima noorteansambli preemia Põlva folkloorifestivalilt Moisekatsi Elohelü.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles