Napsine telemees põgenes autoga politsei eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ambosele kuuluv Opel Calibra laupäeva hommikul tasulises parklas.
Tiit Ambosele kuuluv Opel Calibra laupäeva hommikul tasulises parklas. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Laupäeva varahommikul pidas politsei Tartumaal Külitsel kinni sõiduauto Opel Calibra, mille juht eiras Tartust Valga poole välja sõites politsei peatumismärguannet. Kinnipeetud auto roolis istus purjuspäi Tiit Ambos, kes muude tööde kõrval teeb hobi korras ka telesaateid.


Tartu Postimehele teadaolevate pealtnägijate sõnul oli koos Ambosega autos veel üks inimene. Ambos ise väga purjus ei olnud. Sõiduauto on juhi isiklik ning masina tagaistmele oli asetatud ka mehe teletehnika.

Lõuna politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo juhataja Remo Perli rääkis Tartu Postimehele, et täna varahommikul kella 5.17 ajal ei reageerinud Tartus Lõunakeskuse juures Riia tänava ringteel sõitnud Opel Calibra politsei peatumismärguannetele ja jätkas sõitu. Appi tuli ka teine patrull ning auto peeti kinni umbes kolm kilomeetrit Tartust Valga pool Külitsel.

Perli kinnitas, et 1964. aastal sündinud Tiit oli kerges joobes. Politsei kõrvaldas ta juhtimiselt.

Amboselt endalt ei õnnestunud Tartu Postimehel kommentaare saada.

Kanal2 telesaate «Reporter» produtsent Ivar Vigla märkis, et Ambos on Valgas elav telemees, kes pole kunagi olnud telekanali töötaja, kuid ta on teinud Kanal2-le aeg-ajalt kaastööd. «Igal juhul kahetsusväärne lugu,» sõnas Vigla.

«Reporteri» päevatoimetaja Antti Oolo lisas omalt poolt, et telekanal mõistab igasuguse purjuspäi sõitmise hukka ning mees peab saama teo eest õiglase karistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles