«Queeni» saab kuulata ka piletit ostmata

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. mail esietenduvast kontsertlavastusest «Queen - the Doors of Time» saavad huvi korral tasuta osa kõik linlased. Pildil peaesineja Tony Vincent.
15. mail esietenduvast kontsertlavastusest «Queen - the Doors of Time» saavad huvi korral tasuta osa kõik linlased. Pildil peaesineja Tony Vincent. Foto: Sille Annuk / Postimees

Vanemuise teatris esietenduva muusikali «Queen» helilisele osale saavad kõik tartlased ja linna külalised reaalajas kaasa elada. Selleks püstitab teater homme majaesisele nõlvale helitehnika ning mängib etenduse ajal saalis tehtavat muusikat.


«Otsustasime pakkuda inimestele väärt võimalust sellest kaunist muusikast osa saada,» rääkis Vanemuise teatrijuht Paavo Nõgene. Kes tahavad etendust lisaks kuulamisele ka vaadata, neile pileteid veel jagub. «Esietenduselt tehtav otseülekanne peaks selle kasuks otsustamise lihtsamaks tegema,» leidis Nõgene.



Helilist otseülekannet esietenduselt on teatri suure maja esisel nõlval võimalik kuulata homme kella 19st kuni 20.40ni. «Vanemuise teater vabandab kõigi ees, keda linnaruumis kõlav Queeni muusika võib segada,» lisas Nõgene.



Kontsertlavastust «Queen – The Doors of Time» mängitakse Vanemuise suures majas 15.–30. maini kokku 15 korral. Peaesineja on Broadway täht Tony Vincent. USA solisti kõrval astuvad lavale eesti lauljad Tanja Mihhailova ja Rolf Roosalu ning vokaalansambel Noorkuu.



Oluline roll on täita Vanemuise teatri balletitrupi tantsijatel, osaleb ka rokkbänd. Lavastaja, koreograaf, kostüümi- ja dekoratsioonikunstnik on Vanemuise balletijuht Mare Tommingas ning lavastuse muusikaline juht Tarmo Leinatamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles